onsdag 2 februari 2011

Tyginköparrunda


Idag tog jag mig en dag ledigt från butiken för att åka till Alingsås och gå på tygletarrunda på loppisar och i butiker. Fick tag på en hel del fint så nu har jag en ordentlig liten hög som ligger och väntar på att få bli fina vårklänningar så håll utkik i butiken och webshopen!


Hann med att fika och mysa med sötaste ungen och sötaste hunden också.


Och bäst av allt, jag hann ta en tur till lilla saluhallen på Hjelmqvistska gården mitt i Alingsås. Så fantastiskt goda ostar! Och de tillverkar och säljer Storm, ett fantastiskt gott havssalt som dessutom är det enda saltet som tillverkas i Sverige. Oerhört engagerade och kunniga ägare, det finns inget bättre än att träffa och prata med folk som verkligen älskar det de gör, man blir så inspirerad och glad. Fick även reda på att de är leverantörer av smör till fantastiska Noma i Köpenhamn, hur fantastiskt är inte det? Se till att gå dit om ni är i Alingsås och gör ett besök på deras hemsida.

1 kommentar:

  1. Jag älskar oxå Lilla Saluhallen. Spännande att prata ost, vin och mat med dem. Ett tips är oxå att beställa exklusiva/speciella (men inte dyra) viner på www.matochvinklubben.se och sedan hämta ut dem på Lilla Saluhallen.

    SvaraRadera