fredag 8 april 2011

Tillbaka till Irland


Har varit tillbaka i Sverige i en hel vecka men inte ett endaste litet blogginlägg har det blivit, bara en massa jobba för att hinna ikapp mig men nu skall jagta mig i kragen ochl visa lite bilder från vår fantastiska semestervecka.

Snacka om att vi hade tur med vädret, solsken, värme och vår i överflöd och massa söta lamm, kalvar, får och valpar överallt! Vi hyrde en bil och åkte över från Dublin till Galway där vi bodde på ett lyxhotell med trist utsikt, körde runt Connemara och fotade får och träffade en fårbonde, fortsatte ner mot Cliffs of Moher och åt goda Irländska ostron på vägen, åkte ring of Kerry där vi övernattade på Irlands äldsta hotell, for vidare till Killarney där vi tog en ridtur i de vackra omgivningarna, stannade en natt i Cork och åkte sedan tillbaka till Dublin för att ta flyget hem.

Vi var något besvikna på Irlands något trista matkultur som mest bestod potatis, potatis, potatis och kött. Den enda fisken som gick att hitta på restaurang var fish and chips och rökt lax som jag fick till frukost varenda dag istället för korv och bacon. Och de där ostronen som vi fick leta i flera dagar efter. Men den vackra naturen väger upp det där med maten med råge, bitvis fick vi stanna var femte minut för att beundra och fotografera de vackra vyerna.

2 kommentarer:

  1. Such pretty photos and that dog is adorable!

    http://www.hsquaredfashion.blogspot.com

    SvaraRadera