lördag 25 januari 2014

Tigerflicka of Sweden


Nu finns de fantastiska Babyprodukterna från Tigerflicka of Sweden att köpa hos oss i butiken och webshopen. Tigerflicka drivs av Svenska Cecilia, disputerad kemist som bor i München med sin familj. Hennes produkter är tillverkade av naturliga råvaror som är av BIO-kvalitet och helt oparfymerade. Perfekt för känslig bebishud!   

Läs vad andra tycker om Tigerflicka härhär och här.Baby Allround består av ekologisk raps-, sesam och olivolja, och kan med fördel användas för den dagliga babyvården, eller som massage och badolja. Oljan har en neutral doft, utan tillsats av essentiella oljor. Baby Allround är helt fri från konserveringsmedel, paraffinoljor, mineraloljor, silikonoljor, syntetiska färger och dofter.

Mamma-Baby-Barn är en 100% naturlig salva gjord uteslutande av ekologiska ingredienser. Salvan smälter på huden, och kan användas till det mesta inom daglig babyvård. Salvan är fenomenal vid röd rumpa, skorv, narig hud. Mamma-Baby-Barn är helt fri från konserveringsmedel, paraffinoljor, mineraloljor, silikonoljor, syntetiska färger och dofter. Mamma-Baby-Barn rekommenderas av barnmorskor och barnläkare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar