söndag 15 november 2009

Vad jag har gjort i helgen

Känns inte som jag har fått gjort någonting i helgen. Men om jag tänker efter har jag ju faktiskt det.

Jag har:

#Jobbat jättemycket. (23 timmar kan väl räknas som jättemycket?)

#Suttit och stickat hemma hos min syster medan alla andra sprang runt och monterade hyllor, skåp och grejer (jag hängde upp ett duschdraperi, tog ut en gardinstång ur förpackningen och vek ihop strumpor). Jag beundrade även deras fantastiska utsikt över halva stan, deras två franska balkonger och det fantastiska taket som breder ut sig utanför ett av deras fönster (hoppas på lite picknickar där i sommar) och drack en drink.


Lite av den fina utsikten

#Jag har umgåtts med min käre far som hade med sig en sticksåg och borrmaskin och sov över hos mig bara för att kunna gå upp på morgonen och såga till och skruva upp hyllor i min garderob. Jag behöver en egen borrmaskin. En bra. Och en bra såg.


#Löst ett krypto.

#Hälsat på min käre farfar och hans Britten tillsammans med pappa och ätit en massa bullar och kakor.

#Ätit lunch/middag på Max med Maria och återupptäckt palmhuset i trädgårdsföreningen. Har inte varit där på många, många, många år. Tyvärr var det stängt men jag är snart där igen.

#Målat min garderob vit och funderat över varför jag har en garderob i vardagsrummet. Byggde dom alltid garderober i alla rum förr? Undrar också varför det är tio lager tapet på ena väggen i garderoben. Kanske finns det en regel som säger att man måste ha en fondvägg i garderoben om den ligger i vardagsrummet. Hyresgästen innan mig var tråkig och målade över den fina fondtapeten. Förra hyresgästen gjorde många konstiga saker, som att spika upp en massa gigantiska spikar i garderoberna som krokar. Och att måla ena väggen i sovrummet diarrébrunt. Och spika gigantiska spikar rakt igenom dörrarna som krokar. Men det skall vi inte prata om nu. Jag funderar på att sätta upp en ny tapet i garderoben.


Här skymtar två av alla tapeter fram, funderar på att plocka fram lite av varje och
göra ett fint collage av alla gamla tapeter i garderoben

#Förberett små prover inför kursen imorgon för att visa hur man stickar hälar på raggsockar och tummar på vantar.

#Lagt allt garn i en låda som skall in i garderoben och förundrats över hur lite garn jag har. Det såg så mycket ut när det låg utspritt överallt.


#Lyssnat på Nat King Cole och Toots Thielemans.

#Sovit.

2 kommentarer:

  1. jättefin utsiktsbild! och 23 timmar kan definitivt räknas som mycket :)

    SvaraRadera
  2. tack för dejting-tipsen ;)

    SvaraRadera