torsdag 25 mars 2010

Våfflor och trådarIdag tog vi en lite extra lång lunchpaus i ateljén och gjorde våfflor. Provade på att göra den lyxiga varianten av frasvåfflor med vispad grädde i smeten. Frasigt blev det verkligen men de smakade inte speciellt mycket, nästa gång får det gå i ett kryddmått salt extra och en knivsudd vaniljpulver, då blir de nog perfekta. Med vaniljglass och ekologisk blåbärssylt.Har suttit med ett vansinnesprojekt de senaste dagarna, en klänning som skall bli klar på minimalt med tid. Jag gillar det! Så skönt att jobba under extrem tidspress ibland, då känner man verkligen att man lever och när resultatet sen blir bra också vet man att alla utbildningar har gett något, kanske vet jag vad jag gör.

Eftermiddagen bjöd sedan på ett litet välkommet avbrott när Karin och Julia kom på besök; kramar, prat och en god smörgås på Franska cafét. Nu märker man att det börjar bli vår ute.

Tillbaka till sömnaden nu!

2 kommentarer:

  1. jaa våråår! det märktes väldigt tydligt på mitt jobb för vi hade inga gäster! (ingen uteservering) kram!

    SvaraRadera
  2. Å va gott med våfflor! En hel våffeldag har passerat med råge utan att jag fått i mig en endaste liten våffla!!! Får se till att åtgärda snarast!

    SvaraRadera